Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Magasinkärra Bulldog 250kg Magasinkärra Bulldog 250kg
Teknisk data:

Lackad stålram

260 mm punteringsfria däck

Kapacitet: 250 kg

1100 mm hög x 520 mm bred

Plattformen är 500 mm lång utfälld

Vikt 12 kg. 


Bulldog Magasinkärra - 250 kg

Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Oumbärlig hjälpreda för alla som behöver transportera tunga laster, oavsett om det är på en byggarbetsplats, i ett lager eller vid trädgårdsarbete.

Med sin slitstarka konstruktion och högkvalitativa material, kommer denna magasinkärra att vara en trogen följeslagare i många år framöver.

Bulldog magasinkärra är tillverkad av epoxylackad stål, vilket ger den enastående hållbarhet och rostskydd. Den är också försedd med 260 mm stora punkteringsfria däck som ger en smidig och säker körning på alla typer av underlag. Du behöver aldrig oroa dig för punkteringar eller ojämnt slitage, vilket innebär att du kan fokusera på ditt arbete istället för på kärrans underhåll.

En av de främsta egenskaperna hos Bulldog magasinkärran är dess förstärkta dumperplattform, som ger extra stabilitet och styrka för att bära tunga laster. Plattformen är fällbar, vilket gör det enkelt att lasta och lossa gods samt att förvara kärran när den inte används.

Magasinkärran Bulldog är utrustad med punkteringsfria hjul som inte bara är slitstarka, utan också ger en bekväm och tyst körning. Du kommer att uppskatta den smidiga manövreringen och den enkla hanteringen, oavsett vad du behöver transportera.

Med en lastkapacitet på upp till 250 kg är Bulldog magasinkärran perfekt för alla typer av transporter, från små paket till tunga byggmaterial. Den är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den till ett praktiskt och kostnadseffektivt val för alla som behöver en pålitlig transportlösning.

I korthet, Bulldog magasinkärran är en robust och hållbar kärra som erbjuder exceptionell prestanda och lång livslängd. Oavsett om du är en professionell byggare, lagerarbetare eller en händig hemmafixare, kommer denna magasinkärra att bli en ovärderlig del av din utrustning.

 

Beställs via:


 


 


 


 Produkter

Återförsäljare

Information