Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Magasinkärra Rambo alu 120 kg Magasinkärra Rambo alu 120 kg
Teknisk data:

Aluminiumram

260 mm punteringsfria däck

Kapacitet: 120 kg

1210 mm hög x 460 mm bred

Plattformen är 200 mm djup

Vikt 7 kg. 


Magasinkärra - Rambo Alu 120

Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Praktisk och hållbar magasinkärra i aluminium som underlättar ditt arbete vid transport av höga paket och användning i trappor

Med punkteringsfria däck, glidskenor och en kapacitet på 120 kg kommer denna kärra att bli en ovärderlig del av din arbetsutrustning.

 

Rambo Alu 120 är tillverkad av lätt och slitstarkt aluminium och är utrustad med glidskenor i plast samt punkteringsfria däck. Dessa 260 mm stora däck garanterar enkel och smidig transport av höga paket och minimerar risken för skador vid användning i trappor.

Magasinkärran är försedd med ett ergonomiskt handtag med knogskydd, vilket gör det bekvämt och säkert att använda. Glidskenorna i plast gör det möjligt att enkelt och säkert transportera kärran nedför trappor genom att låta den glida längs trappstegen. Kärran har också en fast plattform på 200 mm som erbjuder stabilitet och säkerhet vid lastning och transport.

Med en maximal lastkapacitet på 120 kg är denna magasinkärra lämplig för en rad olika användningsområden och klarar av att transportera både lätta och tunga laster.
 

Bra att veta:
Om du är ute efter en pålitlig och användarvänlig magasinkärra som kan hantera höga paket och underlätta transport i trappor, är denna aluminiumkärra det perfekta valet för dig. Med sina innovativa funktioner och högkvalitativa material kommer denna magasinkärra att bli en oumbärlig del av din arbetsutrustning och förbättra din arbetsprestation.

 

Beställs via:


 


 


 Produkter

Återförsäljare

Information