Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Teknisk data:

Lackad stålram

260 mm punteringsfria däck

Kapacitet: 300 kg

1100 mm hög x 520 mm bred

Plattformen är 200 mm djup

Vikt 10 kg. 


Tyson magasinkärra - 300 kg

Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Exceptionellt robust och hållbar transportlösning för tungt gods.

Med sin epoxylackade stålkonstruktion, punkteringsfria däck och imponerande lastkapacitet på 300 kg är den här kärran perfekt för krävande arbetsuppgifter.

Tyson magasinkärra är tillverkad av slitstarkt och hållbart epoxylackat stål, vilket gör den idealisk för att hantera tunga laster och stå emot tuffa arbetsmiljöer. Kärran är försedd med 260 mm stora punkteringsfria däck som säkerställer smidig och problemfri transport av dina varor.

Den har en fast plattform på 200 mm som ger stabilitet och säkerhet vid lastning och transport av tunga föremål. Dess punkteringsfria hjul garanterar att kärran kan användas på olika underlag utan risk för punktering eller skador på däcken.

Tyson magasinkärra imponerar med en maximal lastkapacitet på 300 kg, vilket gör den lämplig för en mängd olika användningsområden och krävande arbetsuppgifter.

Bra att beta:
Om du behöver en pålitlig och kraftfull magasinkärra för transport av tungt gods, är Tyson magasinkärran det perfekta valet för dig. Med sin robusta konstruktion och högkvalitativa material kommer denna kärra att bli en oumbärlig del av din arbetsutrustning och förbättra din arbetsprestation

 

Beställs via:


 


 


 Produkter

Återförsäljare

Information