Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag

Stegar

Marknadens mest omfattande samling av säkra och miljövänliga stegar för alla behov 

Vi förstår vikten av att ha pålitliga redskap för att komma upp på höjder, och erbjuder därför ett brett sortiment av stegar och arbetsplattformar som är både miljövänliga och säkra. Med allt från trappstegar till teleskopstegar, glasfiberstegar och hisstegar, kan du vara säker på att hitta den perfekta lösningen för dina behov hos Scando.

Vi på Scando levererar våra stegar i aluminium, ett miljövänligt och pålitligt material som är det självklara valet för kvalitetsstegar. Utbudet inkluderar trappstegar, yrkestrappstegar, enkelstegar, pallar och bockar, arbetsplattformar, hisstegar, kombistegar, teleskopstegar, utskjutsstegar, trästegar, glasfiberstegar, bryggstegar och schacktstegar, vilket ger dig en mängd olika alternativ att välja mellan.

Utvecklingen av stegprodukter och ökade krav på säkerhet har lett till att Scando ständigt anpassar och förbättrar våra produkter för att följa restriktioner och regler. Som användare kan du känna dig säker när du använder en Scando-stege, även på höga höjder.

Vi erbjuder en omfattande samling av stegar och arbetsplattformar som uppfyller både säkerhetskrav och miljövänlighet. Oavsett vilken typ av stege eller arbetsplattform du behöver kan du lita på att Scando har den perfekta lösningen för att utföra ditt arbete på ett säkert och effektivt sätt.

 


Produkter

Återförsäljare

Information