Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
2-delad kombi- & Utskjutsstege Proff L2 2-delad kombi- & Utskjutsstege Proff L2 2-delad kombi- & Utskjutsstege Proff L2 2-delad kombi- & Utskjutsstege Proff L2
Teknisk data:

2-delad kombi- & Utskjutsstege Proff L2

Max längd / Antal steg
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

2-delad kombi- & Utskjutsstege Proff L2-  det perfekta valet för arbete på höga höjder

2-delad kombi- & Utskjutsstege Proff L2 är en riktigt robust och mångsidig stege som är perfekt för arbete på höga höjder. Denna kraftiga stege kan användas både fristående och som en utskjutsstege, och den imponerar med sina många användbara funktioner. Läs vidare för att upptäcka de unika egenskaperna hos denna högkvalitativa stege från Scando.

 

Anpassningsbar och mångsidig

Scandos 2-delade stege är extremt mångsidig, vilket innebär att den kan användas både fristående och som en utskjutsstege. Dess justerbara stegfot ger dig möjlighet att anpassa stegen för att passa olika situationer och underlag.

 

Stabil och bred design

Stegens robusta konstruktion erbjuder optimal stabilitet och säkerhet. Den breda basen, med ett yttre mått på 485 mm, ger extra stabilitet och stöd. Toppstegen, den inre delen av stegen, mäter 423 mm i bredd, vilket ger en bekväm och säker klättring.

 

Bekväma halksäkra snedställda pinnar

Scandos 2-delade stege är utrustad med kraftiga, halksäkra och snedställda pinnar som mäter 30 x 30 mm. Dessa pinnar ligger plant mot foten när du klättrar och arbetar på stegen, vilket gör det extra bekvämt och säkert.

 

Tåliga beslag och spärrar

Stegen är konstruerad med kraftiga aluminiumbeslag och nylonspärrar, vilket gör den enkel att hantera oavsett väderförhållanden. Den justerbara höjden gör att du kan anpassa stegen efter dina behov, pinne för pinne.

 

Kompatibel med tillbehör

Scandos 2-delade stege kan kompletteras med en mängd tillbehör för att göra arbetet mer säkert och funktionellt. Det innebär att du kan anpassa stegen efter dina specifika arbetskrav och förbättra arbetsförhållandena.

 

Finns i flera längder

Denna 2-delade stege från Scando finns tillgänglig i fyra olika längder, så att du kan välja den som bäst passar dina behov och projekt. Oavsett vilken längd du väljer kommer du att dra nytta av dess robusta och mångsidiga konstruktion.

 

Sammanfattning

Scandos robusta och mångsidiga 2-delade stege är en värdefull investering för alla som behöver utföra arbete på högre höjder. Med dess anpassningsbara design, stabila och breda konstruktion, bekväma halksäkra snedställda pinnar, tåliga beslag och spärrar samt kompatibilitet med tillbehör är denna stege det perfekta valet för säkert och effektivt arbete på höga höjder. Välj mellan fyra olika längder för att hitta den stege som bäst passar dina behov och projekt.

 

Välj mellan 4 olika längder.

Finns att beställa via:


 


 


 


 


 Produkter

Återförsäljare

Information