Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
3-delad kombi- & Utskjutsstege Proff L3 3-delad kombi- & Utskjutsstege Proff L3 3-delad kombi- & Utskjutsstege Proff L3
Teknisk data:


Betyg från kunder:

Superbra Stege,just denna är inte längre än 280cm per del vilket gör att den utan problem får plats att transporteras på släp utan utstick. 6.45m totalt. Himla skönt med vinklade fotpinnar. Som gör att du kan stå länge på dem. Justering för nivåskillnader i underlaget. Stabil. Har bytt ut hjulen, till ett par med större diameter så kan man "gå" med stegen rullandes. Slipper bära 20 kg... Något dyr, därav det lägre betyget. Annars suverän Stege som rekommenderas.

+Vinklade steg

+Flexibel

+Justering för nivåskillnad på underlag

+Stabil


3-delad kombi- & Utskjutsstege Proff L3

Max längd / Antal steg
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

En mångsidig och robust 3-delad stege för alla dina höjdarbeten

En kraftig och mångsidig 3-delad stege är en oumbärlig del av din verktygssamling när du behöver nå högre höjder. Den erbjuder en rad användbara funktioner och kan användas både fristående och som en lång utskjutsstege. Läs vidare för att upptäcka de unika egenskaperna hos denna robusta stege.


Anpassningsbar och mångsidig

Denna 3-delade stege är extremt mångsidig, vilket innebär att den kan användas både fristående och som en lång utskjutsstege. Dess justerbara stegfot ger dig möjlighet att anpassa stegen för att passa olika situationer och underlag.

 

Stabil och bred design

Stegens robusta konstruktion erbjuder optimal stabilitet och säkerhet. Den breda basen, med ett yttre mått på 485 mm, ger extra stabilitet och stöd. Mellandelen mäter 423 mm i bredd, och toppstegen har en bredd på 365 mm, vilket ger en bekväm och säker klättring.

 

Halksäkra snedställda pinnar

Den kraftiga, halksäkra och snedställda pinnarna mäter 30 x 30 mm och ger extra bekvämlighet under klättring och arbete på stegen. De snedställda pinnarna ligger plant mot foten, vilket gör det mer komfortabelt att klättra och arbeta på stegen.

 

Tåliga beslag och spärrar

Stegen är utrustad med kraftiga aluminiumbeslag och nylonspärrar, vilket gör den enkel att hantera oavsett väderförhållanden. Den justerbara höjden gör att du kan anpassa stegen efter dina behov, pinne för pinne.

 

Kompatibel med tillbehör

3-delad kombi- & Utskjutsstege Proff L3 kan kompletteras med en mängd tillbehör för att göra arbetet mer säkert och funktionellt. Det innebär att du kan anpassa stegen efter dina specifika arbetskrav och förbättra arbetsförhållandena.

 

Finns i flera längder

Vår 3-delade stege finns tillgänglig i sex olika längder, så att du kan välja den som bäst passar dina behov och projekt. Oavsett vilken längd du väljer kommer du att dra nytta av dess robusta och mångsidiga konstruktion.

 

Sammanfattning

En kraftig och mångsidig 3-delad stege som 3-delad kombi- & Utskjutsstege Proff L3 är en värdefull investering för alla som behöver utföra arbete på högre höjder. Med dess stabila och breda design, halksäkra snedställda pinnar, tåliga beslag och spärrar, samt kompatibilitet med tillbehör, är denna stege det perfekta valet för säkert och effektivt arbete på höga höjder

 

Beställs via:


 

Produkter

Återförsäljare

Information