Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Arbetsplattform Rullbar Ikaro Arbetsplattform Rullbar Ikaro Arbetsplattform Rullbar Ikaro Arbetsplattform Rullbar Ikaro Arbetsplattform Rullbar Ikaro
Teknisk data:

Ikaro-serien i aluminium

Antal steg (Höjd plattform i m)
Plattformens bredd
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Utformade för att erbjuda optimal åtkomst och underhåll av maskiner, fordon och lastplattformar.

Ikaro finns i flera olika utföranden och storlekar för att möta olika behov och arbetsförhållanden.

 

Modeller och funktioner:

Ikaro-serien inkluderar två huvudmodeller, A och B. Modell A har räcken på endast två sidor, vilket ger en öppen front för enkel och fri passage framåt. Detta är idealiskt för situationer där snabb åtkomst och rörlighet krävs. Modell B, å andra sidan, har räcken på tre sidor för att öka säkerheten och stabiliteten när man arbetar direkt på plattformen.

Båda modellerna finns i tre olika bredder: 60 cm, 80 cm och 100 cm som standard. Dessutom erbjuder Ikaro nio olika höjdalternativ, från 2-steg inklusive plattform, upp till 10-steg inklusive plattform. Detta ger kunderna möjlighet att välja den arbetsplattform som bäst passar deras specifika behov.
 

Konstruktion och material:

Ikaro arbetsplattformar är tillverkade av högkvalitativt aluminium, vilket ger en lätt men robust konstruktion. Stommen, räcken och handledare är alla av aluminium, vilket bidrar till en lång livslängd och låg underhållskostnad.

Plattformen har en halkskyddad yta med ett djup på 400 mm, vilket säkerställer stabilitet och säkerhet för användaren. Stegen har också räfflade halksäkra fotsteg med ett djup på 200 mm, vilket minskar risken för olyckor vid användning.
 

Mobilitet:

Ikaro arbetsplattformar är utrustade med två hjul som underlättar flyttning av plattformen mellan olika arbetsområden. Detta gör det enkelt att transportera och förvara arbetsplattformen när den inte används.

Anpassningsbara mått:

Om de befintliga modellerna och storlekarna inte passar dina specifika behov, erbjuder Ikaro möjligheten att beställa arbetsplattformar med anpassade mått. Detta säkerställer att du får en arbetsplattform som passar dina unika krav och arbetsförhållanden.
 

Bra att veta om Ikaro:

Ikaro-serien av rullbara arbetsplattformar i aluminium är en innovativ och säker lösning för åtkomst och underhåll av maskiner, fordon och lastplattformar. Med olika modeller, bredder och höjder att välja mellan, samt möjligheten att anpassa måtten, erbjuder Ikaro arbetsplattformar som passar alla behov och situationer.

Kontakta oss på support@scando.se för mer info.
 


 

 Produkter

Återförsäljare

Information