Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Teleskopstege telex scando Teleskopstege telex scando Teleskopstege Proff Telex 320. 3,20 m Teleskopstege Proff Telex 320. 3,20 m Teleskopstege Proff Telex 320. 3,20 m
Teknisk data:

Längd utfälld: 3,20 m
Längd hopfälld: 0,84 m
Bredd i basen: 0,47,5 m
Bredd stegfot: 0,78,5 m
Djup: 8 cm
Vikt: 11,7 kg
Antal stegpinnar: 11 st


Teleskopstege Proff Telex 320

Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Praktisk och ultrakompakt enkelstege i anodiserad aluminium, perfekt för både professionell användning och kräsna hemmafixare.

Med en längd på 3,20 meter och en arbetshöjd på upp till 4,00 meter är denna stege idealisk för en rad olika arbetsuppgifter och miljöer.

Huvudtext: Tillverkad av anodiserad aluminium, har Teleskopstege Proff Telex 320 den fördelen att den inte svärtar ner händer och kläder. Denna behandling gör stegen mer slitstark och hållbar, vilket är särskilt viktigt för yrkesverksamma som installatörer, tekniker, förare, rörmokare och elektriker.

Den ultrakompakta designen av Teleskopstege Proff Telex 320 gör den enkel att transportera och förvara, vilket är en stor fördel för användare som behöver flytta mellan olika arbetsplatser. Stegen är utrustad med ett bärhandtag och kan enkelt fällas ihop på ett säkert sätt.

Teleskopstege Proff Telex 320 uppfyller den europeiska standarden EN131 / 6, vilket innebär att den är säker och tillförlitlig att använda. Stegen har en säker indikation med ett gult steg som visar den högsta pinnen som är säker att beträda, samt ett stegavstånd på 30 cm.

Ett unikt inslag i denna stege är stegbreddaren i basen, vilket ger extra stabilitet och säkerhet under användning. Detta gör den idealisk för proffs och hemmafixare som behöver en pålitlig och säker stege för sina projekt.

Bra att veta:
Om du letar efter en ultrakompakt och mångsidig stege för professionellt bruk eller för användning hemma, är Teleskopstege Proff Telex 320 det perfekta valet. Med sin anodiserade aluminiumkonstruktion, smidiga och säkra hopfällning och extra stabilitet tack vare stegbreddaren, kommer denna stege att bli en oumbärlig del av din arbetsutrustning

 Produkter

Återförsäljare

Information