Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
teleskopkombi wibe prof Teleskopkombi Proff S-Elite 4,01 m Teleskopkombi Proff S-Elite 4,01 m Teleskopkombi Proff S-Elite 4,01 m Teleskopkombi Proff S-Elite 4,01 m
Teknisk data:
Antal
steg

4x4

4x5

4x6

Transport-
längd

1,22 m

1,50 m

1,78 m

Fristående
höjd

1,91 m

2,44 m

2,94 m

Längd utfälld

4,01 m

5,15 m

6,25 m

Bredd
 

63 cm

63 cm

74 cm

Vikt

12,5 kg

14,7 kg

18,0 kg

 


Teleskopstege Proff S-Elite

Längd utfälld/ Antal stegpinnar
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

För professionella hantverkare och entreprenörer är valet av rätt stege avgörande för att kunna utföra arbetet effektivt och säkert.

Teleskopstege Proff S-Elite är en smart, smidig och superutrustad lösning som passar perfekt för intensiv professionell användning.

Teleskopstege Proff S-Elite är utrustad med alla tillbehör som krävs för att göra den så praktisk och säker som möjligt. Den inkluderar två justerbara nivåjusteringsben som gör det enkelt att anpassa stegen efter ojämna underlag, som exempelvis trappor. Dessutom kommer stegen med Säkerhetskit 60S, en säkerhetsbåge med plattform som ger extra stabilitet och trygghet under användning.

Stegens design inkluderar högkvalitativa gångjärn i gjuten aluminium, vilket gör den både robust och enkel att använda. Teleskopstege Proff S-Elite kan användas som en fristående stege, anliggande lång stege eller anpassas för att passa ojämna underlag. Dess justerbarhet gör den mycket mångsidig och lämplig för en mängd olika arbetsuppgifter.

För att underlätta transport och hantering är Teleskopstege Proff S-Elite utrustad med två hjul i basen. Dessa hjul gör det enkelt att förflytta stegen mellan olika jobb, och den smidiga hopfällningsfunktionen gör den enkel att transportera.

Stegens breddade bas ger extra stabilitet och säkerhet, och de justerbara pinnarna med 28 cm avstånd mellan varje steg ger en behaglig och säker klättring. Snabb och enkel positionering av stegen är möjlig tack vare det högkvalitativa gångjärnet.

Bra att veta:
Teleskopstege Proff S-Elite är den perfekta lösningen för yrkesverksamma som söker en mångsidig, säker och smidig stege för deras arbetsuppgifter. Med dess högkvalitativa konstruktion, medföljande tillbehör och enkla hantering är det ingen tvekan om att Teleskopstege Proff S-Elite kommer att bli en oumbärlig del av din arbetsutrustning.

  Beställs via:


   


   


     Produkter

  Återförsäljare

  Information