Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Ledad kombinationsstege Ledad kombinationsstege
Teknisk data:
Art nr600015
Maxlängd m4,00
Höjd fristående m1,2-2,1
Antal pinnar4*4
Yttre bredd nedtill mm630
Transportmått mm630*210*1220
Vikt kg12,0

 


Teleskopkombi Solid Plus 4,00 m

Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Användbar ledad kombinationsstege som erbjuder tre olika stegvarianter i en enda produkt.

Med dess smidiga och behändiga design, är denna stege perfekt för alla som behöver en pålitlig och mångsidig stege för olika arbetsuppgifter.

Teleskopkombi Solid Plus 4,00 m är enkel att använda och kan anpassas efter dina specifika behov. Den kan användas som en fristående stege, en anliggande stege eller anpassas för att passa ojämna underlag, såsom att stå i trappor. Med sin justerbarhet och mångsidighet är denna stege idealisk för en rad olika arbetsmiljöer och uppgifter.

För att garantera stabilitet och säkerhet har Teleskopkombi Solid Plus 4,00 m en extra breddad bas. Detta gör stegen mer stabil och säker att använda, oavsett om du utför arbete på höjder eller hanterar ojämna underlag.

En annan fördel med Teleskopkombi Solid Plus 4,00 m är dess snabba och enkla positionering tack vare det högkvalitativa gångjärnet. Detta gör det möjligt för användaren att snabbt och effektivt anpassa stegen för olika arbetsuppgifter och säkerställer att den alltid är korrekt positionerad för optimal säkerhet och effektivitet.

Bra att veta:
Om du letar efter en mångsidig och säker kombinationsstege som är enkel att använda och passar för en mängd olika arbetsuppgifter, är Teleskopkombi Solid Plus 4,00 m det perfekta valet. Med dess justerbara design, stabila konstruktion och högkvalitativa gångjärn, kommer denna stege att bli en oumbärlig del av din arbetsutrustning.

 

Beställs via:


 


 Produkter

Återförsäljare

Information