Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Monteringspall Proff Cargo, enkelsidig
Teknisk data:

Monteringspall Proff Cargo, enkelsidig

Höjd plattform m / Antal steg
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Enkelsidig, stabil och stadig monteringspall tillverkad av svetsad aluminium.

Med räfflade steg och en bred bas erbjuder denna monteringspall ökad säkerhet och komfort för både professionella och hemmafixare.

Monteringspall Proff Cargo är tillverkad av kraftigt svetsad aluminium, vilket ger en lätt men ändå robust konstruktion. Ramen består av bockade 25x25 mm fyrkantsrör som ger extra styrka och stabilitet till pallen.

Den bekväma stegytan på 200x450 mm ger en säker och rymlig arbetsyta. Räfflade steg säkerställer säker användning genom att erbjuda utmärkt grepp vid klättring och arbete på pallen.

Denna monteringspall har en bred bas på 500 mm som ger ökad stabilitet och säkerhet under användning. Avståndet mellan varje steg är 24 cm, vilket ger en bekväm klättringshöjd. Proff Cargo finns i fyra olika storlekar, så att du kan välja den som passar dina behov bäst.

Slutsats: Om du söker en stabil och säker enkelsidig monteringspall i aluminium, är Monteringspall Proff Cargo det perfekta valet för dig. Med sin hållbara konstruktion, räfflade steg och breda bas kommer denna monteringspall att förbättra säkerheten och effektiviteten i ditt arbete. Välj mellan fyra storlekar för att hitta den som passar dina behov bäst.

 

Beställs via


 Produkter

Återförsäljare

Information