Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Slim step Aero Slim step Solid step
Teknisk data:
Antal steg:  3
Höjd hopfälld: 1,06 m
Plattformshöjd: 0,75 m
Max arbetshöjd 2,75 m
Basbredd: 50 cm
Stängd tjocklek: 4 cm
Vikt: 6,2 kg

 

Bra stege för hemmabruk. Större än jag trodde, men också på ett bra sätt. Sörja smidig och behändig att ha i skafferi’t

+Bra grejer! (5/5 stjärnor)

 

 


Aero Slim Step

Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Aero Slim Step - slimmad och elegant trappstege i svart aluminium som passar för de flesta ändamål där du behöver nå eller arbeta på en höjd.

 

Dess lätta och smidiga design gör den idealisk för användning i hemmet, butiken eller lagret. Läs vidare för att lära dig mer om denna användarvänliga och stilrena trappstege.

 

Smidig och liten design

Aero Slim Step är en smart och slimmad trappstege som har en liten och lättanvänd konstruktion. Dess kompakta storlek gör den lämplig för en rad olika ändamål där du behöver nå en liten bit högre upp.

Lätt att använda

Denna trappstege är enkel att fälla upp och ihop, vilket gör den praktisk och lätt att använda när du behöver den. Den är 25 cm djup och 33 cm bred, vilket ger en stabil och säker yta att stå på när du arbetar.

Minimalistiskt hopfälld design

När Aero Slim Step är hopfälld är den endast 4 cm djup, vilket gör den enkel att förvara och transportera. Dess minimalistiska design tar upp minimalt med utrymme och passar smidigt in i alla förvaringsutrymmen.

Snygg och modern estetik

Aero Slim Step har en snygg och modern design i svart aluminium. Dess stilrena utseende gör den till ett elegant och funktionellt tillägg i alla hem eller arbetsmiljöer.

Sammanfattning

Aero Slim Step är en smidig, liten och smart trappstege som är både användarvänlig och stilren. Dess lätta och kompakta design gör den idealisk för en rad olika ändamål där du behöver nå eller arbeta på en höjd. Med en enkel uppfällning och hopfällning, minimalistisk förvaring och en snygg design är Aero Slim Step det perfekta valet för alla som söker en praktisk och elegant trappstege.

 

Finns att beställas via:


 


 


 


 

Produkter

Återförsäljare

Information