Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Arbetsbock Solid PLPS 3570 Arbetsbock Solid PLPS 3570
Teknisk data:

Dubbelsidig arbetsbock Solid PLPS 3570

Höjd plattform m / Antal steg
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Solid PLPS 3570 - högkvalitativ, dubbelsidig arbetsbock utformad för att erbjuda maximal bekvämlighet och säkerhet vid arbete på höjder.

Utrustad med en robust topplatta som mäter 350 x 720 mm, vilket ger användaren en stor och bekväm ståyta att arbeta på.

Solid PLPS 3570 är tillverkad av svetsad ribbad aluminium, vilket säkerställer en lång livslängd och motståndskraft mot slitage. Dess kraftiga viklänkar bidrar till ökad stabilitet och säkerhet vid användning.

En av de viktigaste funktionerna hos Solid PLPS 3570 är dess trappsteg, som är 80 mm djupa. Detta ger användaren extra fotstöd och komfort vid arbete på olika höjder.

För att ytterligare öka användbarheten av denna arbetsbock kan den kompletteras med en mängd praktiska tillbehör. Det gör den till ett mångsidigt verktyg som passar för en rad olika arbetsuppgifter och behov inom bygg-, renoverings- och underhållsbranschen.

Sammanfattningsvis är Solid PLPS 3570 en pålitlig, dubbelsidig arbetsbock som erbjuder en stor bekväm ståyta, lång livslängd och möjlighet att kompletteras med en rad tillbehör. Den är det perfekta verktyget för professionella och hobbysnickare som söker en säker och bekväm lösning för arbete på höjder.

 

Beställs via:


 


 Produkter

Återförsäljare

Information