Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Teknisk data:

Arbetsbock Solid PLS 2070

Höjd plattform m / Antal steg
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Utrustad med en topplatta som mäter 200 x 700 mm, vilket ger en säker och bekväm ståyta vid arbete på höjder.

Produkten är konstruerad för att ge extra stabilitet och säkerhet, med fotstegen svetsade ihop med stegsidorna. Detta skapar en monolitisk och solid enhet, vilket resulterar i en extremt lång livslängd.

För ytterligare säkerhet är arbetsbocken försedd med viklänkar av galvaniserat stål, vilket förhindrar att den fälls ihop oavsiktligt. Dessutom är fotstegen 80 mm djupa och utformade med en förlängd framkant, vilket ger extra komfort för smalbenen när de lutas mot stegen.

Denna arbetsbock kan kompletteras med en mängd användbara tillbehör, såsom räcken för extra säkerhet och hjul för smidigare förflyttning. Det gör den till ett mångsidigt verktyg som kan anpassas efter olika arbetsuppgifter och behov.

Arbetsbocken uppfyller den nya europeiska standarden EN-14183, vilket garanterar att den uppfyller höga säkerhetskrav. Den finns tillgänglig i 4 olika höjder och totalt 20 olika varianter, vilket ger dig möjlighet att välja den modell som passar dina specifika behov bäst.

Sammanfattningsvis är arbetsbock Solid PLS 2070 en stabil, säker och mångsidig lösning för arbete på höjder. Med dess långa livslängd och möjlighet att kompletteras med olika tillbehör är den ett utmärkt verktyg för både yrkesmän och hobbysnickare 

Beställs via:

 Produkter

Återförsäljare

Information