Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Arbetsbock Proff Classic Arbetsbock Proff Classic Arbetsbock Proff Classic Arbetsbock Proff Classic Arbetsbock Proff Classic Arbetsbock Proff Classic Arbetsbock Proff Classic Arbetsbock Proff Classic Arbetsbock Proff Classic Arbetsbock Proff Classic
Teknisk data:
Art nr210059210079210109
Höjd till plattform mm480730990
Antal steg234
Transportlängd mm5408101080
Nedre bredd mm750840940
Vikt kg579

 


Arbetsbock Proff Classic

Antal steg/Höjd plattform
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Arbetsbock Proff Classic är en dubbelsidig arbetsbock med en stor och stabil topplatta som mäter 300 x 600 mm.

Beprövad infästning och kraftig konstruktion, vilket ger en lång livslängd och ökad säkerhet. Läs vidare för att upptäcka de unika egenskaperna hos denna högkvalitativa arbetsbock.

 

Lång livslängd med skruv- och nitfri infästning

Arbetsbock Proff Classic har en beprövad infästning av fotsteg och topplatta med stegsidorna, vilket är fri från skruv och nit. Detta ger en extremt lång livslängd och en robust konstruktion.

 

Kraftiga viklänkar och utvinklade ben

Denna arbetsbock har kraftiga viklänkar och utvinklade ben som ger extra stabilitet. Detta gör att du kan arbeta tryggt och säkert på högre höjder.

 

Breda räfflade och halksäkra trappsteg

Arbetsbock Proff Classic är utrustad med breda räfflade och halksäkra trappsteg som mäter 80 mm i djupled. Detta säkerställer en bekväm och säker klättring när du arbetar på olika höjder.

 

Ytbehandlade stegsidor

Denna arbetsbock har ytbehandlade stegsidor som är praktiska eftersom de inte svärtar ner händer och kläder. Detta gör den extra användarvänlig och smidig att använda.

 

Bra arbetsmiljöval

Arbetsbock Proff Classic är ett bra arbetsmiljöval, särskilt modell 210059 med 2+2 steg, vilket innebär att den uppfyller kraven för en säker och bekväm arbetsplats.

 

Finns i tre olika höjder

Arbetsbock Proff Classic finns i tre olika höjder, så att du kan välja den som bäst passar dina behov och projekt. Oavsett vilken höjd du väljer kommer du att dra nytta av dess robusta och säkra konstruktion.

 

Sammanfattning

Arbetsbock Proff Classic är en dubbelsidig arbetsbock som erbjuder toppkvalitet och bekvämlighet för användare. Med sin långa livslängd, robusta konstruktion, kraftiga viklänkar, utvinklade ben, breda räfflade och halksäkra trappsteg samt ytbehandlade stegsidor är denna arbetsbock det perfekta valet för en säker och bekväm arbetsmiljö. Välj mellan tre olika höjder för att hitta den arbetsbock som pass

 

 

Finns att beställa via:


 


 


 



Produkter

Återförsäljare

Information