Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Arbetspall enkelsidig Proff Matrix Arbetspall enkelsidig Proff Matrix
Teknisk data:

 

 

 

 


Proff Matrix - Stabil, säker och praktisk

Höjd plattform m / Antal steg
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Utformad för att erbjuda säkerhet och komfort. Pallen har en topplatta som mäter 300 x 400 mm, vilket ger en bekväm arbetsyta.

Den extra stabila sammanfogningen uppnås genom svetsning av fotstegen ihop med stegsidorna, vilket resulterar i en kompakt och solid arbetspall. Denna konstruktion säkerställer en mycket lång livslängd för produkten.

För att förhindra att pallen fälls ihop oavsiktligt är den utrustad med viklänkar av stål. Dess fotsteg är 80 mm djupa och har en förlängd framkant, vilket ger extra komfort för smalbenen när de lutas mot stegen.

Arbetspallen uppfyller den nya europeiska standarden EN-14183, vilket innebär att den uppfyller höga säkerhetskrav. Den finns tillgänglig i tre olika plattformshöjder, så att du kan välja den som passar dina specifika behov bäst.

Sammanfattningsvis är Proff Matrix en enkelsidig arbetspall som kombinerar stabilitet, säkerhet och praktisk användning. Med dess långa livslängd och bekväma design är den ett utmärkt verktyg för både yrkesmän och hobbysnickare som behöver arbeta på höjder

Välj mellan 3 olika plattformshöjder.


 Produkter

Återförsäljare

Information