Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Arbetspall Solid PPS 3540 Arbetspall Solid PPS 3540
Teknisk data:

 

 

 

 


Solid PPS 3540 Arbetspall

Höjd plattform m / Antal steg
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Dubbelsidig arbetspall som erbjuder både robusthet och flexibilitet för användare inom en rad olika branscher.

Solid PPS 3540 kombinerar en stabil och säker konstruktion med många praktiska funktioner och tillbehör för att göra ditt arbete både säkrare och mer effektivt.

.

Robust konstruktion med lång livslängd

Solid PPS 3540 är konstruerad för att vara extra stabil och slitstark tack vare svetsning av fotstegen ihop med stegsidorna. Denna konstruktion skapar en kompakt och solid arbetspall som tål tuffa arbetsförhållanden och har en mycket lång livslängd.

 

Säkerhetsfunktioner för oöverträffad stabilitet

Arbetspallen är utrustad med stålviklänkar som förhindrar att den fälls ihop oavsiktligt. Detta säkerställer att du kan arbeta tryggt och säkert utan att oroa dig för att pallen plötsligt ska kollapsa.

 

Bekväma fotsteg för en skonsam arbetsställning

Fotstegen på Solid PPS 3540 är 80 mm djupa och har en förlängd framkant för att skona dina smalben när du lutar dem mot pallen. Detta gör arbetsställningen mer bekväm och hjälper dig att undvika onödig belastning på benen under arbetsdagen.

 

Anpassningsbara tillbehör för ökad funktionalitet

Solid PPS 3540 kan kompletteras med en rad olika tillbehör för att öka pallens användbarhet och säkerhet ytterligare. Exempel på tillbehör inkluderar räcken för extra säkerhet, hjul för enkel förflyttning och mycket mer. Detta gör att du kan skräddarsy din arbetspall för att passa dina specifika behov och arbetsmiljö.

 

Uppfyller den senaste europeiska säkerhetsstandarden

Solid PPS 3540 uppfyller den nya europeiska säkerhetsstandarden EN-14183, vilket garanterar att pallen är säker att använda och uppfyller kraven för arbetsplatsmiljöer inom EU.

 

Flexibla plattformshöjder för alla användningsområden

Välj mellan fyra olika plattformshöjder och 20 olika varianter för att hitta den perfekta arbetspallen för dina behov. Oavsett vilken höjd eller konfiguration du behöver, erbjuder Solid PPS 3540 en lösning som passar dina krav.

 

Allmänt om Solid PPS 3540

Solid PPS 3540 är en mångsidig och robust arbetspall som passar för en rad olika användningsområden och branscher. Med sin stabila konstruktion, säkerhetsfunktioner, bekväma fotsteg och anpassningsbara tillbehör är denna arbetspall ett utmärkt val för dem som söker en pålitlig och säker arbetsplattform. Genom att erbjuda flexibla plattformshöjder och uppfylla europeiska säkerhetsstandarder är Solid PPS 3540 en arbetspall som passar de flesta arbetsmiljöer och krav.

 

 

Beställs via:


 


 Produkter

Återförsäljare

Information