Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Teknisk data:

Proffsens trämonteringspall

Plattformshöjd m / Antal steg
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Upptäck Proff-monteringspallen i trä, en dubbelsidig och traditionell lösning som kombinerar vacker design med funktion och hållbarhet.

Tillverkad av högkvalitativt trä och utrustad med robusta beslag, erbjuder denna monteringspall en pålitlig arbetsyta för både professionella och hemmafixare.

Proff-monteringspall i trä är tillverkad av utvalt och högkvalitativt furuträ, vilket ger en stark och hållbar konstruktion. Stegsidorna är helt gjorda av höghållfast furu, vilket garanterar långvarig prestanda och stabilitet.

Träytan är behandlad för att bli smutsavvisande, vilket gör det enkelt att rengöra och underhålla pallen. Monteringspallen är utrustad med robusta beslag i elförzinkat stål, vilket ger extra styrka och är tåligt mot rost.

Den höga kvaliteten och standarden på dessa trästegar är genomgående och syns tydligt i de många detaljerna. Detta gör Proff-monteringspallen i trä till ett pålitligt och estetiskt tilltalande alternativ för dem som uppskattar traditionella verktyg och material.

Bra att veta
Om du söker en traditionell och vacker monteringspall som erbjuder kvalitet, funktion och hållbarhet, är Proff-monteringspallen i trä det perfekta valet för dig. Med sin dubbelsidiga design, högkvalitativa furuträ och robusta beslag kommer denna monteringspall att bli en oumbärlig del av din arbetsutrustning och förbättra din arbetsprestation.

Beställs via:

 

 Produkter

Återförsäljare

Information