Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Arbetsplattform Moby Proff Arbetsplattform Moby Proff Arbetsplattform Moby Proff Arbetsplattform Moby Proff
Teknisk data:
Art nr237105237135237155  
Höjd till plattform m1,01,31,5  
Bredd framtill mm520520520  
Spännvid m 1,291,641,97  
Antal steg468  
Transportlängd m2,042,302,56  
Vikt kg16,518,420,3  

Moby Proff Arbetsplattform

Höjd plattform m / Antal steg
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Mobil plattformsstege i glasfiber, utformad för intensiv användning och speciellt anpassad för personer som arbetar nära kablar, uttag och andra elektriska källor.

Med stegbreddare, hjul för enkel hantering och en stor bekväm plattform, erbjuder denna stege säkerhet och komfort för användaren.

 

Elektriskt isolerad för säkert arbete nära elektriska källor

Moby Proff är en extra bred trappstege som är elektriskt isolerad, vilket gör den idealisk för operatörer, montörer eller andra yrkesgrupper som arbetar i närheten av elektriska källor. Den minimerar risken för olyckor orsakade av elektriska stötar.

 

Glasfiber och halkfria räfflade aluminiumsteg

Stegsidorna är tillverkade av glasfiber, medan stegen är gjorda av halkfria räfflade aluminium. Denna kombination gör Moby Proff lätt att hantera och ger användaren en säker och stabil arbetsyta.

 

Godkänd enligt europeisk standard EN 131-7

Moby Proff är godkänd enligt den europeiska standarden EN 131-7, vilket innebär att den uppfyller kraven för säkerhet och kvalitet inom EU.

 

Stor och bekväm arbetsplattform

Arbetsplattformen på Moby Proff är både stor och bekväm, med måtten 430 x 440 mm. Detta ger användaren tillräckligt med utrymme för att stå säkert och bekvämt medan de arbetar.

 

Stegbreddare och hjul för enklare hantering

Denna mobil plattformsstege är utrustad med stegbreddare och två hjul i bakkant för att underlätta hantering och förflyttning. Det gör att du enkelt kan flytta stegen till den önskade platsen och börja arbeta snabbt och effektivt.

 

Målade säkerhetshandledare som inte smutsar ner

Moby Proff har målade säkerhetshandledare som inte smutsar ner användarens händer eller kläder. Handledarna levereras omonterade i förpackningen och är enkla att montera vid behov. 

Beställs via:


 


 


 

 Produkter

Återförsäljare

Information