Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Trappstege dubbelsidig Solid P1
Teknisk data:

Trappstege dubbelsidig Solid P1

Höjd plattform m / Antal steg
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

En trappstege är en oumbärlig del av utrustningen för både yrkesverksamma och privata hemmafixare.

Att ha en tillförlitlig, säker och bekväm stege är avgörande för att kunna utföra olika arbetsuppgifter, som att måla, rengöra eller byta lampor.

Trappstege dubbelsidig Solid P1 är en utmärkt lösning för alla som söker efter en robust och pålitlig stege för både inomhus- och utomhusbruk.
 

Stabil konstruktion och säker användning:

Trappstege dubbelsidig Solid P1 är konstruerad med sidoprofiler i styv C-profil, vilket gör den till en av de mest stabila stegarna på marknaden. Dessutom är stegen svetsad i sidoprofilerna, vilket ytterligare ökar stabiliteten och säkerheten. De halkskyddade stegen är gjorda av aluminium och har en bekväm djup på 80 mm, vilket gör det enkelt och säkert att klättra upp och ner på stege. För att ytterligare säkerställa att stegen inte fälls ihop under användning, finns det säkerhetslänkar som förhindrar detta.
 

Storlek och tillbehör:

Trappstege dubbelsidig Solid P1 finns i 7 olika storlekar, så oavsett om du behöver en kortare stege för att nå upp till taket i ett mindre rum eller en längre stege för att klättra upp på taket, finns det en lämplig storlek för dig. Dessutom finns det en mängd tillbehör som du kan använda för att öka säkerheten ytterligare, såsom knästöd, handledare och hjul för enklare hantering.
 

Sammanfattning:

Trappstege dubbelsidig Solid P1 är den perfekta lösningen för alla som behöver en stabil, säker och bekväm stege för både inomhus- och utomhusbruk. Med dess robusta konstruktion, halkskyddade steg och säkerhetslänkar, kan du vara säker på att den kommer att hålla dig säker och stabil under dina arbetsuppgifter. Dessutom finns det en mängd tillbehör som du kan använda för att anpassa stegen efter dina specifika behov och öka säkerheten ytterligare.

 

Beställs via:


 


 Produkter

Återförsäljare

Information