Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Arbetsplattform TeleFly SAP, teleskopisk Rullbar Arbetsplattform TeleFly SAP, teleskopisk Rullbar Arbetsplattform TeleFly SAP, teleskopisk Rullbar Arbetsplattform TeleFly SAP, teleskopisk Rullbar
Teknisk data:
Art nr235100235125235150  
Höjd till plattform m1,0-1,25-1,5 m1,25-1,5-1,75 m1,5-1,75-2,0 m  
Bredd framtill m0,890,890,89  
Spännvid m1,992,212,44  
Antal steg456  
Transportlängd m2,262,542,82  
Vikt kg283134  
  

TeleFly SAP - Arbetsplattform

Höjd plattform justerbar m / Antal steg
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Revolutionerande teleskopisk rullbar arbetsplattform som kombinerar säkerheten hos en arbetsplattform med justerbarheten hos teleskopstegar.

Detta gör den till en verklig arbetskamrat som är smidig, säker, robust och justerbar i höjd. Passar utmärkt för användning i trappor och är idealisk för lagerarbete, butiker, målnings- och monteringsjobb. Med TeleFly SAP kan du arbeta stadigt på en plattformshöjd på upp till 2,0 meter.

 

Unika egenskaper:

Teleskopisk justerbarhet:
​Varje TeleFly SAP-modell erbjuder tre olika plattformshöjder att välja mellan, vilket ger användaren möjlighet att anpassa plattformen efter arbetsförhållandena.
 

Stabil konstruktion:

Arbetsplattformen är tillverkad av aluminium och svetsad för bästa stabilitet och hållbarhet, vilket garanterar en lång livslängd och minimalt underhåll.

 

Enkel montering:

TeleFly SAP levereras ihopfälld, vilket gör den enkel att fälla ut och montera ihop. Detta sparar tid och ansträngning vid användning och förvaring.
 

Patenterad säkerhet:

Den patenterade fällbara 360-graders handledaren gör arbetet extra säkert och ger användaren en säker punkt att hålla sig i när de arbetar på hög höjd.

 

Halkskyddad plattform:

Plattformen är utrustad med en halkskyddad yta i aluminium med måtten 530 x 600 mm, vilket ger en säker och stabil arbetsyta.

 

Integrerade teleskopiska stödben:

TeleFly SAP har integrerade, låsbara, teleskopiska stödben monterade direkt på arbetsplattformen. Dessa stödben ger extra stabilitet och säkerhet vid användning.

 

Räfflade halksäkra fotsteg:

Fotstegen är tillverkade av aluminium och har en räfflad halksäker yta med ett djup på 80 mm, vilket minskar risken för olyckor och ökar säkerheten för användaren.

 

Bra att veta om Telefly SAP

TeleFly SAP erbjuder en mångsidig och säker arbetsplattform för olika arbetsmiljöer och uppgifter. Med sin teleskopiska justerbarhet, robusta konstruktion och patenterade säkerhetsfunktioner, är denna rullbara arbetsplattform det självklara valet för alla som behöver en flexibel och pålitlig lösning för att arbeta på höjder.


 

Beställs via: 


 


 


 Produkter

Återförsäljare

Information