Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Trädgårdsstege Proff A-lux Trädgårdsstege Proff A-lux
Teknisk data:

Trädgårdsstege Proff A-lux

Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Trädgårdsarbete kan vara både roligt och avkopplande, men det kan också vara farligt om man inte har rätt utrustning. En av de viktigaste verktygen för trädgårdsarbetare är en pålitlig trädgårdsstege.

Trädgårdsstege Proff A-lux är en sådan stege som är konstruerad för att göra trädgårdsarbetet enklare, snabbare och framför allt säkrare.

En av de främsta fördelarna med Trädgårdsstege Proff A-lux är dess stativutförande med tre ben. Detta gör att steget står stadigt och säkert, även på ojämna ytor. Dessutom är det enbart ett ben som behöver föras in bland eventuella grenar och annat hinder, vilket gör det enklare att manövrera steget i trädgården.

Stegen har stegpinnar som är skruvade i sidan vilket gör det enkelt att byta ut en stegpinne om olyckan skulle vara framme. Detta ger dig extra trygghet och säkerhet när du klättrar på höjden. Stegpinnarna har även en avstånd på 25 cm, vilket ger dig bättre balans och stabilitet när du står på steget.

Trädgårdsstege Proff A-lux finns i fyra olika storlekar, så oavsett om du behöver en kortare eller längre stege så finns det en modell som passar dina behov. För att ytterligare öka stegets användbarhet kan du också välja att montera spetsar på stegpinnarna som ger bättre fäste i gräset eller mjuka jordar.

Sammanfattningsvis är Trädgårdsstege Proff A-lux en pålitlig och säker trädgårdsstege som är perfekt för trädgårdsarbete. Med sitt stativutförande, skruvade stegpinnar och möjlighet att montera spetsar är den ett oumbärligt verktyg för alla som vill göra trädgårdsarbetet både effektivt och säkert.

 

Beställs via:


 


 Produkter

Återförsäljare

Information