Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Trappsteg Slimline Trappsteg Slimline Trappsteg Slimline Trappsteg Slimline
Teknisk data:

Trappsteg Slimline

Antal steg inklusive plattform / ståhöjd i m
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Innovativ och praktisk lösning för alla som behöver en säker och kompakt stege för användning i hemmet, mindre butiker eller liknande miljöer.

Med sin eleganta design och högkvalitativa aluminiumkonstruktion är denna stege idealisk för situationer där förvaring och utrymme är avgörande.

Tillverkad av anodiserad och ytbehandlad aluminium, är Trappsteg Slimline en robust och hållbar stege som inte svärtar ner händer och kläder. Den har djupa, breda och halksäkra fotsteg av räfflad aluminium, vilket ger extra säkerhet och stabilitet under användning. Varje fotsteg eller plattform mäter 220 x 310 mm och är utformad för att ge optimal komfort och säkerhet.

Trappsteg Slimline är idealisk för användning i hemmet, mindre butiker och liknande miljöer där förvaringsutrymmet är begränsat. Den stilrena och snygga designen passar perfekt i alla typer av inredningar och miljöer.

En av de stora fördelarna med Trappsteg Slimline är dess kompakta storlek när den är ihopfälld. Endast 56 cm hög när den är hopfälld, kan den enkelt förvaras i små utrymmen och står även av sig självt i hopfällt läge.

Trappsteg Slimline finns i en storlek med tre steg, vilket gör den lämplig för en rad olika användningsområden och arbetsuppgifter. Oavsett om du behöver nå högre hyllor i hemmet eller utföra underhållsarbete i en butik, är denna stege ett utmärkt val.

Bra att veta:
Om du letar efter en kompakt, säker och stilren stege för användning i hemmet, mindre butiker eller liknande miljöer, är Trappsteg Slimline det perfekta valet. Med sin högkvalitativa aluminiumkonstruktion, djupa och halksäkra fotsteg, samt smidiga förvaringsmöjligheter, kommer denna stege att bli en oumbärlig del av din utrustning.Produkter

Återförsäljare

Information