Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Trappstege enkelsidig Solid M Trappstege enkelsidig Solid M Scando solid trappstege Classic 55 Scando solid trappstege Classic jumbo Trappstege enkelsidig Solid M Trappstege enkelsidig Solid M
Teknisk data:

Trappstege enkelsidig Solid M

Antal steg inklusive plattform / ståhöjd i m
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

För att hitta rätt typ av stege för dina behov, är det viktigt att välja en som är säker, stabil och praktisk.

Trappstege enkelsidig Solid M är en av de mest populära alternativen på marknaden idag.

Till skillnad från andra trappstegar, är Solid M designad med en bred och halksäker plattform av förstärkt polypropen, vilket ger användaren extra stabilitet och säkerhet under arbetet. Plattformen har en storlek på 260 x 300 mm och är utrustad med säker låsning.

Själva trappstegen är tillverkad av aluminium och har sidoprofiler i rektangulär profil 25x50 mm, vilket gör den lätt och smidig att hantera. Stegen har även 80 mm djupa trappsteg som är stukade och kragade med sidoprofilen för bästa stabilitet och lång hållbarhet.

Solid M är idealisk för butiker och liknande miljöer, men den fungerar även väl för intensiv användning inom hem och hobby. Stegen finns i 8 storlekar, från 3-steg till 10-steg, vilket gör det möjligt att hitta den perfekta storleken för dina behov.

Utöver dess egenskaper, finns det även tillbehör att tillgå för att öka säkerheten ytterligare. Knästöd, handledare och hjul för lättare hantering är några exempel på tillbehör som är tillgängliga för Solid M.

I sammanfattning är Trappstege enkelsidig Solid M en idealisk lösning för alla som söker en säker, stabil och praktisk trappstege. Med dess breda och halksäkra plattform, aluminiumkonstruktion, djupa trappsteg och tillgängliga tillbehör, är det inte konstigt att detta är en av de mest eftertraktade alternativen på marknaden idag.

 Produkter

Återförsäljare

Information