Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Hybrid  King Kombo Hybrid  King Kombo Hybrid  King Kombo
Teknisk data:
Antal
steg

5

6

8

Transport-
längd

1,50 m

1,77 m

2,32 m

Fristående
höjd

1,34 m

1,16 m

2,11 m

Längd utfälld

2,48 m

2,77 m

3,56 m

Bredd
 

71 cm

71 cm

82 cm

Vikt

8,6 kg

9,4 kg

11,6 kg

 


Trappstege Proff Hybrid

Höjd fristående/ Antal stegpinnar
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:
Trappstege Proff Hybrid
Smart och smidig 
  • Trappstege Proff Hybrid är en multifunktionell stege som säkert kan placeras i tre olika positioner med en enkel handrörelse. I så kallad A-position används det traditionellt som en trappstege, du kan också luta den mot en yta och på så vis komma närmare ditt arbete. Genom att vika upp det bakre stödet så kan du använda stegen som en lång enkelstege. Praktiskt när du vill nå högre höjder. Du kan också enkelt luta den mot vägg hopfälld.

    Proff Hybrid finns i 5 , 6 och 8 steg. Den är utrymmesbesparande och effektiv. Den bakre stegdelen som kan vinklas upp är smalare än det främre vilket ger fördelen att du kan placera stegen i och genom små öppningar.

    Den främre delen, trappstegesdelen är försedd med bekväma trappsteg som mäter 80 mm i djup. Den bakre delen som går att vika upp är försedd med stegpinnar.

    Proff Hybrid är tillverkad i räfflad extruderad alumimium med förstärkta svetsade fotsteg. Lämplig för bland annat hantverkare, montörer och övriga som arbetar med underhåll och som behöver en stege för att kunna utföra olika typer av ingrepp.

 Produkter

Återförsäljare

Information