Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Hybrid  King Kombo Hybrid  King Kombo Hybrid  King Kombo
Teknisk data:
Antal
steg

5

6

8

Transport-
längd

1,50 m

1,77 m

2,32 m

Fristående
höjd

1,34 m

1,16 m

2,11 m

Längd utfälld

2,48 m

2,77 m

3,56 m

Bredd
 

71 cm

71 cm

82 cm

Vikt

8,6 kg

9,4 kg

11,6 kg

 


Trappstege Proff Hybrid

Höjd fristående/ Antal stegpinnar
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

En bra trappstege är en oumbärlig utrustning för alla hantverkare, montörer och andra yrkesgrupper som behöver en säker och mångsidig steg för att utföra sitt arbete.

Med Trappstege Proff Hybrid behöver du inte längre välja mellan olika stegar för olika ändamål - den här multifunktionella stegen kan användas i tre olika positioner, allt med en enkel handrörelse.

I sin traditionella A-position är Trappstege Proff Hybrid en stabil och bekväm trappstege. De breda, bekväma stegen mäter 80 mm i djup och ger bra grepp och stabilitet när du arbetar på högre höjder. Men det är när du vill nå högre höjder eller arbeta närmare en yta som Trappstege Proff Hybrid verkligen visar sin mångsidighet.

Genom att luta stegen mot en yta kan du komma närmare ditt arbete och utföra uppgifter som annars skulle vara svåra att nå. Och när du behöver nå högre höjder kan du enkelt vika upp den bakre delen av stegen och använda den som en lång enkelstege. Detta gör det möjligt för dig att nå upp till höga platser med minimal ansträngning och maximal säkerhet.

Trappstege Proff Hybrid finns i tre olika storlekar - 5, 6 och 8 steg - och är tillverkad i räfflad extruderad aluminium med förstärkta svetsade fotsteg. Detta gör det till en slitstark och tålig steg som kan användas i många år framöver. Dessutom är den utrymmesbesparande och effektiv, vilket gör den till den perfekta lösningen för yrkesgrupper som ständigt är på farten.

Slutligen har Trappstege Proff Hybrid en unik design som gör den lämplig för användning i trånga utrymmen. Den bakre stegdelen som kan vinklas upp är smalare än det främre, vilket gör det möjligt att placera stegen genom små öppningar och i andra trånga utrymmen.

Bra att veta:
Trappstege Proff Hybrid den perfekta stegen för alla dina behov. Med sin smarta och smidiga design, tillsammans med dess mångsidighet och hållbarhet, är det den ultimata stegen för alla yrkesgrupper som behöver en pålitlig och säker steg för att utföra sitt arbete

 

 Produkter

Återförsäljare

Information