Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
Yrkestrappstege enkelsidig Proff R-Large
Teknisk data:


YRKESTRAPPSTEGE ENKELSIDIG PROFF R-LARGE

Antal steg inklusive plattform / ståhöjd i m
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

Att arbeta på höjder kan vara både tidskrävande och farligt om man inte har rätt utrustning. Det är därför viktigt att ha tillgång till en trappstege som är både stabil och säker.

Yrkestrappstegen Enkelsidig Proff R-Large är den perfekta lösningen för alla som söker en bredare och stabilare arbetsplattform.

En av de mest uppenbara fördelarna med Yrkestrappstegen Enkelsidig Proff R-Large är dess bredare och större plattform av aluminium i storlek 350x260 mm. Detta gör att du enkelt kan röra dig och arbeta på stegen utan att behöva oroa dig för obekväma positioner eller osäkerhet. Plattformen är även utrustad med en verktygshylla för att du ska ha alla verktyg nära till hands under arbetets gång.

Yrkestrappstegen är tillverkad av aluminium med optimerade sidoprofiler i storlek 25x80 mm vilket ger enastående stabilitet och säkerhet. De 80 mm djupa trappstegen är svetsade med sidoprofilen för bästa hållbarhet, vilket betyder att du kan lita på stegen år efter år.

Yrkestrappstegen Enkelsidig Proff R-Large finns i 8 olika storlekar, från 3-steg inklusive plattform till 12-steg inklusive plattform. För arbetsmiljöer där det är extra viktigt med säkerhet och stabilitet är storlekar från 3-steg inklusive plattform till 5-steg inklusive plattform ett bra val.

Så varför ska du välja Yrkestrappstegen Enkelsidig Proff R-Large? För det första så är den optimerad för att ge enastående stabilitet och säkerhet, vilket är avgörande när du arbetar på höjder. För det andra så är den försedd med en bredare och större plattform än många andra trappstegar på marknaden, vilket gör den enklare och bekvämare att arbeta på. Slutligen så finns det många olika storlekar att välja mellan, så att du kan hitta den som passar dina specifika behov. Beställ din Yrkestrappstege Enkelsidig Proff R-Large idag och upptäck skillnaden själv!Produkter

Återförsäljare

Information