Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Test för uppläggning av prislistor

 

Privat Företag
repdragen hisstege repstege
Teknisk data:

 

Art nr140756140866141026
Max längd m7,458,5510,20
Antal pinnar3x103x123x14
Yttre bredd mm480480480
Vikt kg26,530,536,5

Solid E3F 3-delad repdragen hisstege

Maxlängd/antal pinnar
Kundtjänst: 021-10 37 00

Produktbeskrivning:

En pålitlig och säker lösning för arbete på höga höjder.

 

Med sin enkla höjdinställning, kraftiga konstruktion och hållbara design, är den perfekt för dem som behöver en tillförlitlig stege för dagligt bruk.

 

Höjdjustering och låsning:

Tack vare topphjulen som löper smidigt mot underlaget och det praktiska repet, är höjdinställningen snabb och enkel. Låsningen med hakar gör det lätt att ställa in önskad längd på stegen och garanterar säkerheten under användning.
 

Konstruktion och material:

Infästningen mellan stegsidorna och stegpinnarna är sammanfogad för att ge en stark och hållbar livslängd. Både stegsidor och stegpinnar är tillverkade av stryktålig strängpressad aluminium, vilket bidrar till en stabil och robust konstruktion. Stegpinnarna är 27 x 27 mm och halksäkra, vilket ökar säkerheten under arbete.

 

Beslag och användning:

Solid E3F 3-delad hisstege har kraftiga beslag designade för att tåla dagligt bruk under lång tid. Ställbarheten i höjd, pinne för pinne, gör det enkelt att anpassa stegen efter behov. Toppjulen underlättar hantering av stegen, exempelvis vid arbete på fasader.

 

Stegavstånd och storlekar:

Avståndet mellan stegpinnarna är 28 cm, och hisstegen finns att välja mellan fyra olika storlekar för att passa just dina behov.

 

Bra att veta:

Solid E3F 3-delad repdragen hisstege är en säker och pålitlig stege för arbete på höga höjder. Med sin enkla höjdinställning, kraftiga konstruktion och hållbara design, är den perfekt för yrkesmän och DIY-entusiaster som behöver en tillförlitlig stege för dagligt bruk.

 

Beställs via:


 


 Produkter

Återförsäljare

Information